Contacteer ons
David Wang

Telefoonnummer : +86 13359254960

Het High-Power en Veilige Laden, EN+-Technologienadruk op Groene Reis

April 1, 2022

Het High-Power en Veilige Laden, EN+-Technologienadruk op Groene Reis

De bouw van nieuwe energievoertuig het laden stapels, als één van de belangrijke elementen van nieuwe infrastructuurbouw, verstrekt gemak voor more and more nieuwe eigenaars van het energievoertuig, en verstrekt ook groene kinetische energie voor de bouw van een slim vervoersnetwerk.

Onlangs, EN+-heeft de Technologie Shenzhen helpen om een high-power gelijkstroom-het laden post te bouwen, die op het geometrische centrum van Shenzhen, Dongguan en Huizhou, met een goed-verbonden vervoersnetwerk wordt gevestigd. De voltooiing van deze het laden post niet alleen verrijkt de het laden opties van de het omringen autogebruikers, maar ook bevordert sterk het elektrificatieproces in Shenzhen en vergemakkelijkt de vorming van een groene en low-carbon productie en een levensstijl.

 

Wat „heeft“ de het laden post?

Als leverancier van de stads ladende oplossing, EN+-blijft de Technologie vernieuwen technologie en op maat gemaakt een one-stop het laden oplossing voor elektrische voertuigen voor dit het laden van de postinvestering en verrichting project. De post neemt hoofdzakelijk de high-power dubbel-schakelaar geïntegreerde gelijkstroom de ladersoplossing over van 120kW. Er zijn 23 dubbel-schakelaar gelijkstroom het laden stapels in de post, die honderden kan verstrekken het laden van de diensten op een dagelijkse basis. En de post heeft een brede plaats, die een gebied van 3.000 vierkante meters behandelen, en kan de ladende diensten voor verschillende modellen van bussen, personenauto's en bedrijfsvoertuigen tegelijkertijd verlenen. Volgens de inleiding, het snelle vergt laden van gewone personenauto's 20 minuten, en het laden van bussen kan binnen ongeveer 2 uren worden voltooid. Deze post biedt de 24/7 dienst aan, die effectief aan de snelle het laden behoeften van elektrisch voertuigeigenaars voldoet.

Wat de het laden post „“?

Voor het gemak van elektrisch voertuigeigenaars die komen hier laden, EN+-heeft de Technologie een verscheidenheid van het laden en betalingswijzen voor de post aangepast. De autoeigenaars kunnen voor een het laden kaart bij het de dienstbureau van toepassing zijn en beginnen te laden door de kaart te jatten; zij kunnen het laden van hun voertuigen gemakkelijk ook controleren door de QR-code af te tasten en mobiele applet te gebruiken.

Aangezien het materiaal in verrichting werd gezet, heeft het goed aan de behoeften van voertuig in de loop van de dag ladend bij nacht en aanvulling voldaan. Het steunt VIN-codeidentificatie, die zeer de waarschijnlijkheid van menselijke verrichtingsfouten vermindert, en tegelijkertijd, het onbemande heeft bewaken het gemak van het laden verbeterd. De het laden stapels zijn hier stabiel, laag in laden in mislukkingstarief en gemakkelijk te werken, die eenstemmig door elektrisch voertuigeigenaars worden erkend.

 

Wat zijn „differents“ over de het laden stapels?

Alle gelijkstroom-laders in deze post worden onafhankelijk ontwikkeld en door EN+ Technologie geproduceerd. Zij niet alleen hebben de voordelen van modulair ontwerp, hoge bescherming, hoge veiligheid en hoog aanpassingsvermogen, gemakkelijke installatie, het geschikte zuiveren, geschikt onderhoud en IP54-beveiligingsniveau, die voor openluchtgebruik volledig geschikt zijn, maar ook de constante macht het laden module het kan de het laden macht van de het laden stapels onder verschillende voltages zeer verbeteren draagt, die met verschillend de constante macht compatibel kunnen zijn ladend de module het het laden vermogen van de laders onder verschillende voltages kan zeer verbeteren, die met modellen van verschillende voltageniveaus compatibel kunnen zijn, zodat de het laden tijd van voertuigen zeer kan worden verkort en de het laden gebruikerservaring kan worden geoptimaliseerd.

om de veiligheid van het het laden milieu te maximaliseren, EN+-worden de Technologiegelijkstroom laders ontworpen met negen beschermingseigenschappen, en het besteedt aandacht aan de het laden de hittedissipatie van de stapels en het water en stofweerstand. aan de modellen van de heersende stromingsauto op de markt kunnen aanpassen, EN+-heeft de Technologie ook de tests van vele voertuigfabrikanten zoals BYD, Grote Muur, BAIC, Mitsubishi, Trumpchi, XPeng, Weltmeister, enz. overgegaan. Het is volkomen compatibel met de het laden behoeften op de markt, die groot gemak brengen aan groene reis in Shenzhen.

 

Ongeveer EN+-Technologie

EN+ de technologie ging het gebied van nieuwe energievoertuigen die in in 2015, zich op het het zijn sterke R&D-team en rijpe leveringsketen systeem baseren, en is geëngageerd aan het verstrekken van geïntegreerde het laden oplossingen voor nieuwe energievoertuigen geweest die op diverse het laden scenario's worden gebaseerd. Terwijl het bereiken van diepgaande accumulatie en goede reputatie, EN+-heeft de Technologie het bewegen niet vooruit tegengehouden zich en nog zijn originele bedoeling gehouden te vernieuwen om meer perfecte producten onophoudelijk om te ontwikkelen en te creëren. Momenteel, EN+-het laden van de Technologie zijn de stapels niet alleen bloeiend in belangrijke provincies en steden in China, geweest maar ook uitgevoerd naar meer dan 30 landen zoals Europa, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika en Australië.

2021 is het openingsjaar van het 14de Vijfjarenplan van het land, en de sleutelwoorden „emissiepiek“ en „koolstofneutraliteit hebben“ de richting van nieuwe energieontwikkeling geleid, en de ladende industrie van EV heeft ook een belangrijke ontwikkelingskans ingeluid. EN+ de technologie zal verdere verhoging zijn uitbreiding op het gebied van EV-laders, de lay-out en de herhaalde verbetering van zijn producten optimaliseren, en impuls toevoegen aan de krachtige ontwikkeling van nieuwe energiezaken.