Contacteer ons
David Wang

Telefoonnummer : +86 13359254960

EVHS om zich op Huur en Huursector van 2022 & OLEV Grant Guide te concentreren

August 31, 2021

EVHS om zich op Huur en Huursector van 2022 & OLEV Grant Guide te concentreren

Het Bureau voor de Toelagenteam Nul van Emissies (heeft OZEV) Chargepoint aangekondigd dat vanaf April 2022, EVHS zal bij mensen in gehuurde en huuraanpassing zal worden gericht en voor privé huiseigenaars worden verwijderd.

De bestaande regeling zal voor een ander jaar tot 31 Maart 2022 lopen, wanneer OZEV de markt verwacht dat bereikt voldoende rijpheid om effectief zonder Overheidsinterventie te werken. Na deze datum zal de regeling zich alleen concentreren op huur en huureigenschappen (vooral vlakten) waar de ladende voorziening momenteel meer beperkt is en potentieel uitdagend om te beveiligen. De doelstelling van opnieuw gevormde EVHS is de vraag in de huur en huursectoren te bevorderen, en de hulp verzekert de mensen die in dit type van aanpassing leven EV-het laden tot voorziening kunnen thuis toegang hebben.

Als u nog een privé gebruiker, bent en een het laden punt moet installeren. Hoe te om OLEV te krijgen is de toelage belangrijk voor u. Gelieve te lezen de volgende informatie zorgvuldig, hoop ik het u helpt.

Een volledige gids over wat de Toelage van OLEV EVHS is, hoe u van het kunt profiteren en hoe te tot £350 voor een huisev lader te eisen.

Subsidies

In de context van huis die, verwijst de „OLEV-Toelage“ naar een overheidstoelage voor de elektrische die laders van het autohuis laden, door het Bureau voor Lage Emissievoertuigen worden verstrekt (OLEV).

 • De OLEV-Toelage, noemde specifiek de Regeling van Elektrisch voertuighomecharge (EVHS), verstrekt tot £350 van de kosten om een huis het laden punt te kopen te installeren.
 • Het is beschikbaar en, oud of nieuw voor de meeste elektrische auto's insteek hybride auto's.
 • U kunt één lader per in aanmerking komend voertuig en tot twee in aanmerking komende voertuigen per huishouden eisen.
 • Een extra toelage van tot £250 is beschikbaar aan Schotse EV-bestuurders via de Energie - besparingenvertrouwen Schotland.

OLEV biedt ook de toelage afzonderlijke van het Werkplaatsheffingenstelsel (WCS) die aan door om het even welke zaken, liefdadigheid of overheid kan worden geëist en tot £350 van de kosten om verstrekt werkplaats het laden punten, tot 40 contactdozen te kopen te installeren.

OLEV handhaaft een lijst van die goedgekeurde chargepoint wijzelijst die hier in aanmerking komen.

Het Hoe kan ik kwalificeert voor de OLEV-Toelage?

Om voor de toelage van EVHS van OLEV te kwalificeren, moet u een in aanmerking komend elektrisch of insteek hybride voertuig of gehuurde minstens zes maanden gekocht te hebben.

 • U moet off-street parkeren hebben.
 • Uw plugin hybride auto of volledig elektrisch voertuig moet na Oktober 2016 gekocht te zijn. Als u geen auto nog hebt, moet u bewijs van uw orde kunnen tonen.
 • U moet een OLEV-Goedgekeurde EV-lader installeren.
 • U moet een OLEV-Goedgekeurde EV-ladersinstallateur zoals EN+-Technologieën gebruiken.

Welke voertuigen in aanmerking komen voor de OLEV-Toelage?

Niet komen alle insteekvoertuigen in aanmerking voor de toelage van OLEV EVHS. Alle volledige batterijelektrische voertuigen komen in aanmerking, maar de insteek hybride voertuigco2-uitstoten moeten onder 50g/km worden berekend.

OLEV handhaaft een lijst van die voertuigen die hier in aanmerking komen.

Hoe kan ikeis de OLEV-Toelage?

Om tot £350 van de kosten van uw nieuwe huislader te eisen, is allen u moet doen antwoord een paar eenvoudige vragen en deelt sommige documenten met ons terwijl het opdracht geven van tot uw lader van EN+ EV. Ons team zal u helpen de toelage eisen.

Extra toelage in Schotland

Door de Energie - het besparingsvertrouwen Schotland, de Schotse Overheid biedt Schotse ingezetenen een extra toelage van tot £250 (of £350 voor die op het meest afgelegen gebied van Schotland), bovenop de EVHS-toelage aan.

Enkel zoals met de EVHS-toelage, en naast het, staat EN+ Techonologies onze Schotse klanten bij om uit deze toelage voordeel te halen.

Is de toelage van toepassing in werkplaatsen/ondernemingen?

Ja. De OLEV-toelage is voor werkplaatsen van toepassing op voorwaarde dat het de volgende voorwaarden heeft:

 • Uw het werkplaats heeft weg een straatparkeerruimte.
 • Uw werknemers of arbeiders te hoeven geen elektrische auto's hebben om voor de OLEV-toelage van toepassing te zijn of de installatie van een elektrisch het laden punt, echter, het bedrijf moet kunnen aantonen dat zij een behoefte hebben om punten in de toekomst te laden.
 • Uw het laden punt moet door een OLEV-Goedgekeurd installateursbedrijf worden geïnstalleerd.