Contacteer ons
David Wang

Telefoonnummer : +86 13359254960

EN plus Caro, zal de Enige Huisev Lader u vereisen

August 31, 2021

EN plus Caro, zal de Enige Huisev Lader u vereisen

EN plus introduceert EN plus Caro, een nieuwe lader van het huiselektrische voertuig. 28 juni 2021 – EN plus, de Chinese marktleider in AC elektrisch voertuig het laden oplossingen, kondigde de lancering van een nieuwe generatie van het laden posten, om te beginnen met EN plus Caro, een oplossing voor elektrische voertuigenbestuurders aan om thuis te laden.

laatste bedrijfsnieuws over EN plus Caro, zal de Enige Huisev Lader u vereisen  0

EN plus Caro wordt ontworpen om aan de huidige en toekomstige behoeften van de elektrisch voertuigbestuurder te voldoen. Het kan thuis evenals in de flatmarkt worden opgesteld. Door upgradable technologie van de machtscapaciteit, slimme interoperabele posten evenals een modulair vernietigend ontwerp voor installatie en onderhoud te combineren. EN plus Caro maakt huis en het toekomstig-bewijs van flatsplaatsen en gemakkelijk scalable om aan de behoeften van de groeiende EV-markt te voldoen. EN plus Caro is echt de enige bestuurders van het laderselektrische voertuig ooit zal vereisen. Geen kwestie welk elektrisch voertuig door fabrikanten in de loop van de volgende 10 jaar wordt gelanceerd zal, EN plus Caro volledig - compatibel systeem zijn, kan het zijn machtsoutput bevorderen zonder het moeten de gehele post vervangen en brengt een vers ontwerp om de nieuwe generatie van elektrisch voertuigbestuurders aan te trekken die komen.

 

Onder vele nieuwe eigenschappen, brengt EN plus Caro:

  1. Upgradeable technologie van de machtsoutput: De elektrisch voertuigbatterijen gaan vóór onze ogen vooruit, tonen hogere waaiercapaciteit en vereisen hogere het laden niveaus per nieuw model. Dientengevolge, zullen vele elektrisch voertuigbestuurders een verandering of een verbetering van hun lokale het laden infrastructuur in de aanstaande jaren vereisen. Niet met EN plus Caro. EN plus Caro wordt ontworpen met de volgende generatie van EVs in mening, die de posteigenaar toestaan om machtsoutput tot 20kW te verhogen. (Nota: Het EV-huis van de bestuurder moet aan de vereiste elektroverbindingscriteria) voldoen.
  2. Volledig verbonden, interoperabele klaar en slim: EN plus Caro neemt alle recentste de industrietendensen op. Het is klaar voor interoperabele het laden kaarten (4G die zwerven) en andere het laden netwerken. EN plus Caro wordt met een vers en nieuw cloud- die platform verbonden door EN wordt gebouwd plus, en heeft al slimme die het laden technologie reeds binnen EN plus productregel, zoals dynamische taakverdeling wordt gekenmerkt.
  3. Een modulair vernietigend ontwerp: EN plus Caro wordt opgebouwd van 3 verschillende componenten: het muurdok, de het laden post en de het laden kabel. Het muurdok kan door elektriciens voorafgaand aan de aankomst van de het laden postmodule pre- wordengeïnstalleerd, waarna kan de EV-bestuurder gemakkelijk op de lader klikken en de het laden kabel vastmaken. Dit staat thuis voor gemakkelijkere en geschiktere installatie evenals in flats toe.
  4. Meer opties, u kunnen kiezen of het met een het laden schakelaar volgens uw eigen behoeften uitgerust is. EN plus Caro'-kleuren is divers, en u kunt de beste kleur kiezen die uw huisstijl aanpast. Betreffende hoe te om de lader te beginnen, geeft Caro autoeigenaars ook meer vrijheid. Het steunt de gebruiksklare, authentificatie van RFID s en APP beginwijze.

M. Tony, CEO van EN plus Gezegd: Sinds zijn stichting in 2015, is EN plus geconcentreerd op het bepalen van en het overschrijden van de norm voor elektrisch voertuig het laden. Ik ben zeer trots dat na 6 jaar, wij innovatief kunnen blijven en een nieuwe generatie van het laden posten brengen, die gemakkelijk kan worden bevorderd, ben gebruikersvriendelijk en toekomstig-bewijs.