Contacteer ons
David Wang

Telefoonnummer : +86 13359254960

Het elektrische Belasten met Taakverdeling voor Huis of Bureau

April 1, 2022

Het elektrische Belasten met Taakverdeling voor Huis of Bureau

Het elektrische die belasten met Taakverdeling voor huis of bureau, ook als het elektrische laden door middel van machtsdistributie wordt bekend, betekent dat de beschikbare macht van de netverbinding automatisch aan alle verbonden het laden posten wordt verdeeld. Hoe dit werk? De het laden post analyseert de macht die op dat ogenblik beschikbaar zijn en het bedrag de voertuigen vereisen. Dank aan slimme technologie, wordt de vrijgegeven macht verdeeld over de beschikbare het laden posten, zodat de maximummacht wordt toegewezen. Ideaal wanneer de veelvoudige het laden punten worden gebruikt. Met beperkte capaciteit, kunnen de veelvoudige elektrische auto's daarom, zonder het moeten worden geladen in het maken van de netverbinding zwaarder investeren.

Waarom verdeelt de het laden post de macht?

De elektrische auto's worden meer en meer belast met hoge macht. Wanneer verscheidene elektrische voertuigen tegelijkertijd worden aangesloten, kan het laden hoge kosten met zich meebrengen. EN plus is daarom met een slimme en praktische oplossing op de proppen gekomen om de beschikbare macht onder verscheidene voertuigen te verdelen die aan de het laden post worden aangesloten. Het resultaat is een veilige het laden situatie zonder het moeten in een zware, dure verbinding investeren.

Wat zijn de gevolgen van de het laden snelheid?

De slimme het laden post wordt ontworpen zodanig dat de elektrische auto zo vlug mogelijk wordt geladen. Dientengevolge, wordt de taakverdeling geactiveerd wanneer nodig. In andere situaties, wordt de elektrische auto belast met volmacht. In veel gevallen, zal de het laden post de maximummacht per contactdoos zelfs voor twee voertuigen leveren.

Taakverdeling thuis

De taakverdeling wordt ook gebruikt in de huissituatie. Door een elektrische auto te kopen, kan het gebeuren dat de elektroverbinding overbelast wordt. Deze situatie kan voorkomen wanneer de wasmachine en de auto macht tegelijkertijd vereisen. De taakverdeling wordt gebruikt vermijden overbelastend het machtsnetwerk. In dit geval, wordt de het laden snelheid aangepast aan de resterende machtsconsumptie in het huis. De elektrische apparaten hebben voorrang en de resterende capaciteit wordt verzonden naar de auto. Met een verbinding met een slimme meter, is de Dynamische Taakverdeling mogelijk en alle auto's kunnen worden geladen zoals optimaal en zo vlug mogelijk.

Taakverdeling in werkplaats

Het dynamische Ladingssaldo is een slimme het laden eigenschap die de distributie van de totale beschikbare macht tussen laders en andere ladingen binnen het gebouw in realtime in evenwicht brengt. Het niet alleen beschermt toestellen, maar ook verzekert EVs volledig wordt geladen aan de laagste kosten.

CT het vakje controleert het totale energieverbruik en de rapporten aan het beheersysteem. Het systeem controleert het het laden vermogen automatisch van elke individuele lader vermijden overbelastend wanneer de laders en andere ladingen gelijktijdig worden gebruikt.

Taakverdeling bij een het laden plein

Bij een het laden plein, bekijken wij hoeveel macht de elektrische auto's vergen en hoeveel macht beschikbaar is. Het beheersysteem verdeelt de macht onder de het laden posten op maximumcapaciteit worden gebaseerd die. Het ladingssaldo helpt u om het lokale net binnen de capaciteitsgrens in spitsuren van elektriciteitsverbruik te beschermen. EVs kan met maximummacht wanneer mogelijk, maar de het laden macht belasten zal dalen aangezien meer EVs begint gelijktijdig worden geladen. Bijvoorbeeld, heeft het parkeerterrein een maximum van beschikbare 32A. Wanneer eerste EV laadt, laadt het bij 32A – de maximumcapaciteit. Wanneer meer EVs-begin die, de het laden capaciteit gelijk over EVs zal worden verdeeld laden.