Contacteer ons
David Wang

Telefoonnummer : +86 13359254960

Gelukwensen! EN plus Gewonnen Twee het Laden de Industrietoekenning bij 2021 CPSE

July 15, 2021

Gelukwensen! EN plus Gewonnen Twee het Laden de Industrietoekenning bij 2021 CPSE

Als invloedrijke professionele tentoonstelling in de ladende stapelindustrie, werd de hoogst voorzien Internationale het Laden van Shanghai van 2021 Stapel en en het Ruilen van het Materiaaltentoonstelling van de Batterijtechnologie (CPSE) gehouden vanaf 7 tot 9 Juli op het Autoexpo Centrum van Shanghai. Zich baseert op de sterke nationale steun voor de ladende en schakelende industrie, integreert deze tentoonstelling de omschakelingstentoongestelde voorwerpen met de originele fundamentele het laden stapeltentoongestelde voorwerpen. Met unieke de marktvoordelen van Shanghai, blijft CPSE 2021 de producttechnologie en de toepassingsontwikkeling leiden van het laden en de schakelende industrie in binnen- en buitenland, het brengen van een globaal feest voor het laden en het schakelen van de industrie.

laatste bedrijfsnieuws over Gelukwensen! EN plus Gewonnen Twee het Laden de Industrietoekenning bij 2021 CPSE  0

 

CPSE 2021, als sterkste tentoonstelling in de ladende en schakelende industrie, wordt gesteund door vele verenigingen en media, verbindende stroomopwaartse fabrikanten en stroomafwaartse professionele kopers, voorziend exposanten van meer kansen voor samenwerking en uitwisseling, en ruim machtigend de triljoen-dollar die en het schakelen de industriemarkt laden. EN+ de technologieën, aangezien een uitstekende laadinrichting en oplossingsleverancier in China, een verscheidenheid van het laden nieuwe producten bij de tentoonstelling voorstelde, en de plaats waren overvol en heet. Vele professionele bezoekers waren volledig van enthousiasme en kwamen aan de show naar samenwerking tussen bedrijven meedelen en streven.

Met de meer en meer concurrerende omgeving in de internationale markt en de meer en meer stringente ingangsdrempel hoe te om productkwaliteit te verzekeren, productnaleving te verbeteren en productingang in doel te versnellen is de markt een noodzakelijke voorwaarde voor ondernemingen geworden in de internationale markt te winnen. EN+ de technologie heeft in de nieuwe energie ladende industrie zes jaar gewerkt en doorbraken en innovaties blijven maken in het belasten van producten, zoals zijn slimme huis het laden reeks wallbox, met op toestel-gebaseerde ontwerp, compactheid, veiligheid en betrouwbaarheid, die het lof van vele gebruikers heeft gewonnen. De commerciële reeks wallbox kan niet alleen mens-machine interactie, veelvoudige die bescherming zijn in één, h wordt geplaatst de milieubescherming en de lage consumptie, bedrijfskosten drukken.

Bovendien wijzen de gelijkstroom-het laden stapels geschikt voor gebruik in verschillende scenario's zoals openbare ruimten, wegen en commerciële bureaus, evenals het het laden beheersplatform, applet van WeChat Bluetooth en het laden APP en andere die het laden de dienstsoftware bij de tentoonstelling wordt getoond volledig op de technische sterkte en op het sterke marktconcurrentievermogen van EN+-Technologieën. Momenteel, EN+-het laden heeft het netwerk fundamenteel bereikte nationale dekking, vestigde een totaal van gedecentraliseerd en gecentraliseerde 1.894 het laden posten, tien miljoen orden voor het laden van de diensten. En zijn Europese standaardac laders zijn overzee uitgevoerd naar meer dan 30 landen en gebieden, en het is een wereld-beroemde ODM fabrikant geworden.

Op dezelfde dag die, verkregen EN+ Europese standaard60kw en de lader van 120kW gelijkstroom het Ce-certificaat door TÜV het Rijnland bij de tentoonstelling wordt verstrekt. Het verstrekt een sterke pas voor EN+-technologieën gelijkstroom snelle het laden producten om markten overzee open te stellen. Het is een sterk bewijs van EN+-de capaciteit van technologieën om de veiligheid en de betrouwbaarheid te controleren van het laden van producten. In de toekomst, EN+-zullen de technologieën professionalisme en betrouwbaarheid blijven handhaven, en blijven de gezonde en duurzame ontwikkeling van de nieuwe energieindustrie met technologische innovatie bevorderen.

 

Het suikerglazuur op de cake! Bij de toekenningsceremonie van de Ondernemingen van China van 2021 top 50 in het Laden van en Ruilmiddel de Industrie tijdens de tentoonstelling wordt gehouden, met zijn producten van uitstekende kwaliteit, goede reputatie en de diensten van uitstekende kwaliteit, EN+-wonnen de Technologieën twee toekenning in één keer, namelijk „2021 China top 50 het Laden van en Ruilmiddel de Industrie“ en het „Top Ten van China Slimme en Veilige het Laden Stapelmerken dat“.

Deze gebeurtenis wordt gecosponsord door het Laden van China Stapelnetwerk en het Laden & het Ruilmiddel Honderd Talentenvereniging. Als gebiedende en professionele het laden en ruilmiddelactiviteit van de merkselectie in China, keurt de organiserende commissie „off-line onderzoek goed + online stemmend + deskundigen“ vanuit een internationaal perspectief. De multidimensionele benadering van groepsoverzicht zal eminente merkbedrijven in de het het laden gebied en reeks een nieuwe benchmark voor de industrieontwikkeling selecteren. EN+ de technologieën kunnen deze toekenning winnen, die op de erkenning door vaklieden en vele gebruikers op het professionele gebied wijst.

„Verfris het voertuig, verfrissen de wereld.“ Zoals wij altijd hebben gedacht. In de toekomst, EN+-zullen de technologieën zijn origineel harde bedoeling en werk niet vergeten. Het zal constant de hoge eisen ten aanzien van productkwaliteit, aanhangen en zal unswervingly voor de globalisering en de specialisatie van de nieuwe energie ladende industrie streven.