Contacteer ons
David Wang

Telefoonnummer : +86 13359254960

lopende band

EN+ de workshop behandelt een gebied van 5.000 vierkante meters in het laden opstapelt verwante productie, die in 7 gebieden verdeeld is, zij is module en halffabrikaatproductiegebied, middelhoogvermogenproductengebied, high-power productengebied, geheel machine het verouderen het zuiveren gebied, geïntegreerd assemblagegebied, geïntegreerd het zuiveren gebied en kabels die gebied verwerken, ook bezittend krings testend kabinet, 6 productenproductielijnen, 3 gehele machine het verouderen ruimten, driedimensioneel rek en andere aanverwante apparatuur. Het bedrijf heeft een jaarlijkse die productiecapaciteit van 100.000 AC ladend EN+ industrie-leidende laboratoria heeft met dynamische simulators, programmeerbare AC voedingen, gelijkstroom-het verouderen voedingen, machtsanalysatoren, Tektronix-oscilloscopen, Botdetectors en andere worden uitgerust het testen en laboratoriummateriaal het van wereldklasse, bouwden wij ook een enig-raadslaboratorium, veiligheids regelgevende laboratoria, milieulaboratoria en betrouwbaarheidslaboratoria dat kunnen een waaier van 1kW aan diverse producten van 500kW, met inbegrip van elektrische veiligheid behandelen en betrouwbaarheidstests, die de controle van uitstekende kwaliteit van producten van R&D verzekeren aan productiestadia.

Nu, hebben wij de workshop opnieuw gepland. EN plus bezet 2500m2-productiegebied en 2000m2-pakhuisgebied, met 7 productielijnen in totaal. Er zijn 4 productielijnen voor AC lader, 2 productielijnen voor gelijkstroom-lader en 1 productielijn voor machtsmodule. Jaarlijkse productiecapaciteit in 2021 zoals volgend: AC de Lader zal 160.000 eenheden gelijkstroom-Laders 6.000 van de Machtseenheden Module 50.000 eenheden de huidige faciliteit meer niet de bedrijfsgroei aan het eind van 2021 tevredenstellen. EN plus breidt het productiegebied en pakhuisgebied uit. De productiecapaciteit zal tweemaal van huidige capaciteit in 2022 met de nieuwe faciliteit op zijn plaats.

OEM / ODM

Xi'an TGOOD verleent OEM/ODM-de diensten voor al zijn producten.

 

Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd fabriek productielijn 0Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd fabriek productielijn 1

Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd fabriek productielijn 2

Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd fabriek productielijn 3

R & D

Xi'an TGOOD heeft zes afdelingen van de kernontwikkeling met machtselektronika, ingebedde hardware en software, toepassingssoftware, elektrosystemen, structurele ontwerp en materiaalontwikkeling, met talrijke de industriedeskundigen en bijna 500 werknemers (meer dan 90% zijn vrijgezelgraad). Welke het grootste R&D-team belast met de nieuwe ladende de oplossingsindustrie van het energievoertuig is, is een deelnemer en framer van nieuwe de technologienormen van de de energie automobielindustrie van China geworden.

Xi'an TGOOD heeft behulpzame verhoudingen met een aantal ondernemingen en zeer belangrijke universiteiten gevestigd, die volledig spel geven aan de voordelen van de combinatie van productie, leren en onderzoek, die een onafhankelijk intellectuele eigendomsysteem die met speciale kenmerken opzetten, 10 softwareauteursrechten, 15 internationale octrooien en meer dan 300 Chinese nationale octrooien bezitten. In 2016, ondernam TGOOD drie zeer belangrijke technische innovatieprogramma's van Ministerie van wetenschap en Technologie & Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie, is de regerende eenheid van het Laden van China EV Veiligheid Alliance, de het Laden van China EV Faciliteitenbevordering Alliance en de van de de Halfgeleiderindustrie van China de Technologieinnovatie Strategisch Alliance, het is ook het lid van de Softwareindustrievereniging van Shaanxi Provinciaal en Xi'an-TechniektechnologieOnderzoekscentrum, dat een „kleine reuze“ onderneming en nationale high-tech onderneming is.

Actieve Flexibele Intelligente het Laden van Xi'antgood's werd het originele „CMS“ Systeem met succes verklaard door de de Elektriciteitsraad van China in Oktober 2015. De schatting besloot dat de uitvoerige technische prestaties van het product de internationale geavanceerde norm hebben bereikt, hebben de actieve bescherming en de flexibele het laden functie tijdens het het laden proces het internationale belangrijke niveau bereikt. De het laden veiligheid is effectief verbeterd door de toepassing van het CMS-systeem, meer dan 100 keer veiligheid bevorderd laden tijden, levensduur batterij die die door 30% verlengd, de zorgen van gebruikers over het onveilige laden en de batterij van EV elimineren het korte het laden leven. Het systeem is toegepast voor 13 PCT-octrooien, zeven Europese en Amerikaanse octrooien, één de uitvindingsoctrooi van de V.S. en negen Chinese uitvindingsoctrooien. Ondertussen, kondigde TGOOD aan de industrie aan dat het vrij de gebruikende rechten van 16 kernoctrooien voor het belasten van veiligheid heeft gemachtigd, delend zijn technische verwezenlijkingen met het laden van de industriepartners. De CMS-technologie heeft de ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen intelligente het laden technologie en bevorderde van de de energieindustrie van China nieuwe de technologierevolutie geleid.

Xi'an TGOOD heeft vele doorbraken in zeer belangrijke technische moeilijkheden zoals hoge betrouwbaarheid, hoge bescherming en hoge veiligheid bereikt. De de de buitenboordlaadinrichting van AC/DC, producten aan boord van de voertuigvoeding en producten van het energiebeheer voor EV zijn wijd gebruikt op EV-het laden en het intelligente gebied van machtsnetten, die de binnenlandse markt en de dekking meer dan het marktaandeel van 40% in nieuwe energievoertuigen ladend leiden gebied, de de uitstekende technologie en hoogte van TGOOD - de kwaliteitsproducten heeft het unanieme lof van gebruikers gewonnen.

Xi'an TGOOD heeft een kernr&d team met rijke ervaringen in machtselektronika, ingebedde hardware en software, intelligente controle en de toepassingssoftware-ontwikkeling, door gebouwd het de Machtselektronika, Internet, de Grote gegevens, de Nieuwe energie, Micro-power net en batterijtechnologieën, heeft TGOOD te onderzoeken en te integreren sterke onderzoek en ontwikkelingssterkte. Een totaal van 152508 eenheden laadinrichting is volume geweest dat in 2016 in EV-het laden domein wordt veroorzaakt, die de meeste steden bedekken en de gebieden in China, zijn producten over het hele land toegepast in 280 steden en met 180.000 het laden terminals die, het EV-het laden marktaandeel onderhand behandelen meer dan 40% in binnenlandse markt. In Shaanxi-Provincie, waren een totaal van meer dan 1800 terminals gepland en ondertekend, in aanbouw zijn 268 terminals, zijn 36 uitvoerige PV luifel het laden posten gebouwd in de high-tech streek van Xi'an en andere plaatsen van Shaanxi-provincie, hebben 208 het laden stapels online en de het laden elektriciteitshoeveelheid zijn geweest bedrag aan 85000kWh in werking gesteld. In Wuhan-stad, kunnen 37 openbare bus het laden posten de vraag ontmoeten van gelijktijdig het laden voor meer dan 800 bussen; In 2016 G20-top, verstrekte TGOOD 33 EV-het laden post en 181 het laden terminals, die 300 ontvangstvoertuigen verzekeren gebruikend de groene bevoegdheden. In Shanghai, is de eerste actieve flexibele intelligente het laden van TGOOD CMS technologie gebruikt openbaar busstation Yinggang openbare bus het laden post gezet in verrichting, die 120 bussen het laden en verrichting kan ontmoeten. Elk van deze hebben de belangrijke positie getoond van TGOOD en de sterkte, TGOOD zal blijven vernieuwen de het laden technologie en de nieuwe ontwikkeling van de energieindustrie bevorderen, die meer bijdragen tot de systemen van de schone en hoog rendement moderne energie leveren.