Contacteer ons
David Wang

Telefoonnummer : +86 13359254960

Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd

Globale leider in de technologie van de machtselektronika

  • Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd
  • Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd
  • Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd
  • Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd
  • Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd
  • Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken EN+, ANE Aantal werknemers 200~300
Jaarlijkse omzet 15,000,000-30,000,000 Opgericht Jaar 2015
Export pct 40% - 50%
Inleiding

Shenzhen Engels-plus Technologieënco., Ltd, plotseling als „EN+“

 

EN+ is een laadinrichting en de dienstverlener van EV gestationeerd in Shenzhen, China. Het werd opgericht in 2015 en is tot dusver uitgevoerd naar 28 landen.

EN+ heeft bijna 200 werknemers in totaal. Het R&D-personeel wordt rekenschap gegeven van 48%, zo betekent het dat wij groot belang aan onze R&D-afdeling hechten. Veel van onze teamleden komen uit het belangrijke bedrijf in de machtsindustrie, met inbegrip van SMA, Eaton, Emerson, Huawei, enz.

EN+ heeft een brede waaier van producten, met inbegrip van AC Laders, gelijkstroom-laders, machtsmodules evenals het softwareplatform voor het laden van beheer. Deze producten hebben meer dan 60 octrooien bezeten.

EN+ de visie moet het voertuig verfrissen, de wereld verfrissen. Door onze rijke ervaring en deskundigheid inzake de het laden sector leveraging, leidt EN+ tot mooiere, efficiëntere, en stabielere laders. Met de snelle ontwikkeling van de het laden markt, is EN+ levensonderhoud die en ons concurrentievermogen, met het doel klanten van betere het laden oplossingen leren verbeteren te voorzien.

Co. van Shenzhenacadie New Energy, Ltd is een professionele de uitvoerhandelaar op het gebied van nieuwe energie. Wij zijn partners aan elkaar, om klanten overzee van betere producten en de diensten te voorzien.

 

Verfris het voertuig, verfris de wereld! Verfris de energie, verfris het leven!

Geschiedenis

 

 

 

 

Shenzhen Engels-plus Technologieënco., Ltd, plotseling als „EN+“

 

 

2015

 

 

Opgericht in Shenzhen-Stad, de EV-hoofdstad van China

 

 

2016

 

 

Leverancier die van EV totale oplossing, met inbegrip van het laden van faciliteiten (hardware) laden en beheersysteem (software)

 

 

2016

 

 

Rond 65 personeelsleden in het bedrijf, 75% zijn R&D-lid. De leden van het kernteam zijn deskundigen van de machtsindustrie zoals SMA (Duitsland), Eaton (de V.S.), Huawei, Tencent, Emerson, enz.

 

 

2017

 

 

 

Rijke ervaring van R&D in de machtsindustrie en rond
45 octrooien en 5 softwareauteursrechten

 

 

2017

 

 

 

De productregel behandelt de draagbare lader, AC lader, gelijkstroom-lader, energiegateway en softwareplatform van het laden van beheer

 

 

2017

 

 

Het onafhankelijke ontwerp van gehele eenheid en kerndelen (geschikt machtsmodule), om zich te ontwikkelen paste producten aan.

 

        2018        De producten van het bedrijf is uitgevoerd naar 11 landen.

 

        2019        De producten van het bedrijf is uitgevoerd naar 28 landen.

Dienst

China Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Vier belangrijke economische sectoren:

1. Nieuwe energie micro-net oplossing en producten;

2. Buitenboordelektrisch voertuig het laden postoplossing en producten;

3. De zeer belangrijke oplossing en de producten van voertuigcomponenten;

4. De intelligente oplossing en de producten van het opsporingsplatform.

 

Prima Klantenservice

Of u wilt het weten hoe te om een het laden post met uw auto te verbinden, zou u via onze mobiele toepassing willen verbinden of u zou het statuut van uw rekening willen controleren, verstrekt EN plus 24/7 klantenservice. Gelieve te voelen vrij om ons het laden van zittingssteun van EN plus rekeningshulp te vragen.

 

EV het laden Oplossingen

EN plus prides op de stabiele producten en de uitstekende dienst het aan de duurzame energieindustrie verleent. Als eigenaar en exploitant van onze posten, verstrekt EN plus de beste gebruikerservaring in de industrie. De gebruikers hebben vrede van mening en besparen meer geld op EN plus het laden posten dan een andere fabrikanten.

Elk van onze producten, worden hetzij hardware of software ontworpen volgens hoge normen ervoor zorgen, die dat zowel cliënten als eind - de gebruikers zijn op het centrum van de diensten die wij en hebben gecreeerd geleverd.

 

EN plus heeft een groot openbaar en privé het laden netwerk van de postenverkoop over de hele wereld voor elektrische voertuigen. Het bezit en stelt meer dan 130.000 het laden posten in meer dan 24 nationale markten in werking. En zijn verkoopzaken breiden zich constant uit. Het heeft de bevoegdheid om eender welke EV op de markt vandaag te laden.

 

China Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

R&D-Innovatiecapaciteit

 

EN plus heeft een R&D-team van uitstekende kwaliteit met meer dan 40% van het team, opschept meer dan 50 octrooien. Met standoutinnovaties alles van elektroladingsbeheer, door aan slimme huis EV het laden punten heeft tot dusver opgenomen hebben, EN plus een rijke ervaring om een verse en betere benadering te verstrekken.

Rond 200 personeelsleden in het bedrijf, 75% zijn R&D-lid. De leden van het kernteam zijn deskundigen van de machtsindustrie zoals SMA (Duitsland), Eaton (de V.S.), Huawei, Tencent, Emerson, enz.

Rijke ervaring van R&D in de machtsindustrie en meer dan 60 octrooien en 5 softwareauteursrechten.

China Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1